Επισκεφθείτε το κανάλι μας
gototopgototop
Δευτέρα, 20 Απριλίου, 2026
   
TEXT_SIZE
Stratos
elsqenfrdeit
image image image image
Περιφορά Επιταφίου 2026 Μεγάλη Παρασκευή σήμερα και οι καμπάνες χτυπούν πένθιμα σε όλη την Ελλάδα.    Με κατάνυξη έγινε την Μ. Παρασκευή, η περιφορά του Επιταφίου, καθώς η Χριστιανοσύνη πένθησε την ταφή του Ιησού Χριστού.
Ευχές για το Πάσχα Η Τοπική Κοινότητα Στράτου, σας εύχεται Καλό Πάσχα και  καλή Ανάσταση
 

     
Ναός Στρατίου Διός - Αναπαράσταση Αναπαράσταση Ναού Στρατίου Διός, μέσα από περιγραφές του Αρχαιολόγου, Ερευνητή Αναστάσιου Ορλάνδου και του έργου: "Ο εν Στράτω της Ακαρνανίας ναός του Διός".
Εορτασμός 25ης Μαρτίου - Παρέλαση Εορτασμός επετείου 25ης Μαρτίου στην Τοπική Κοινότητα Στράτου. Κατάθεση Στεφάνων στο Μνημείο Πεσόντων, στον Ι. Ν. Αγίου Νικολάου. ΠΡΩΤΗ Μαθητική Παρέλαση των Σχολικών Μονάδων της Τοπικής Κοινότητας Στράτου.

. Τρέχουσες Ειδήσεις

 

 
christmas-card 

Είπαν...

Ο αληθινός σοφός δάσκαλος δεν σε προσκαλεί στον οίκο της σοφίας του, αλλά σε οδηγεί στο κατώφλι του δικού σου πνεύματος. [Χαλίλ Γκιμπράν]

Ξέρεις ότι...

Πενήντα περίπου κόκκοι γύρη ανά κυβικό μέτρο αέρα προστίθενται στη συνήθη σκόνη του σπιτιού κατά τη διάρκεια της άνοιξης.

Σαν σήμερα...

1941
Υπογράφεται στο Βοτονόσι Ηπείρου το Πρωτόκολλο συνθηκολογήσεως του Ελληνικού Στρατού.

Καιρός Windy

98.2_Loud Ραδιόφωνο

Μελωδία_FM Ραδιόφωνο

106.3_Ι.Μ.Αιτ/νίας Ραδιόφωνο

ΓλέντιFM_89.2 Ραδιόφωνο

ΣΤΡΑΤΟΣ ΑΓΡΙΝΙΟΥ

Η Στράτος είναι κωμόπολη της Αιτωλοακαρνανίας δίπλα στον ποταμό Αχελώο, σε απόσταση περίπου 10 χλμ από την πόλη του Αγρινίου. Ήταν έδρα του ομώνυμου δήμου και σύμφωνα με το πρόγραμμα Καλλικράτης αποτελεί τοπική κοινότητα και έδρα της δημοτικής ενότητας Στράτου του δήμου Αγρινίου.

Βίντεο παλιό χωριό

Είναι online

Έχουμε 21 επισκέπτες συνδεδεμένους

Πρωτοσέλιδα εφημερίδων

SSLTimeout.