Επισκεφθείτε το κανάλι μας
gototopgototop
Πέμπτη, 29 Σεπτεμβρίου, 2022
   
TEXT_SIZE
Stratos
elsqenfrdeit
image image image image
Χορευτική Παράσταση - Στράτος 26/8/22, 9:00 μμ (φωτό - video) Στα πλαίσια του Διεθνούς Φεστιβάλ Παραδοσιακών Χορών που ο Δήμος Αγρινίου και η Κοινωφελής Επιχείρηση διοργάνωσαν και φέτος, την Παρασκευή 26/8/2022 παράσταση από χορευτικά τμήματα της Κροατίας, της Αλβανίας και μαθητών της κοινότητας Στράτου. 
Πολιτιστική Πανδαισία στο Αγρίνιο .................. Στράτος 26/8/22, 9:00 μμ Ο Δήμος Αγρινίου και η Κοινωφελής Επιχείρηση διοργανώνουν και φέτος το Διεθνές Φεστιβάλ Παραδοσιακών Χορών που ξεκινά την Τετάρτη 24 Αυγούστου και θα ολοκληρωθεί την Κυριακή 28 Αυγούστου 2022.            
Εγκαίνια Δ.Ε. Στράτου «ΚΔΑΠ- ΑΕΡΟΣΤΑΤΟ 6» Έγιναν σήμερα, 28 Ιουλίου 2022, τα εγκαίνια του «ΚΔΑΠ-ΤΟ ΑΕΡΟΣΤΑΤΟ 6» της Δ.Ε Στράτου του Δήμου Αγρινίου από τον Δήμαρχο Αγρινίου Γιώργο Παπαναστασίου.
Σημαντικό βήμα για την αποκατάσταση του αρχαίου θεάτρου Στράτου Στη βάση νέας τροποποιητικής αρχιτεκτονικής μελέτης και γεωτεχνικής μελέτης προχωρά το έργο της στερέωσης, αποκατάστασης και ανάδειξης του αρχαίου θεάτρου Στράτου στο Αγρίνιο, μετά τη θετική γνωμοδότηση του Κεντρικού Αρχαιολογικού Συμβουλίου.

. Τρέχουσες Ειδήσεις

Εγκαίνια Δ.Ε. Στράτου «ΚΔΑΠ- ΑΕΡΟΣΤΑΤΟ 6»

ΕΓΚΑΙΝΙΑ ΚΔΑΠ ΣΤΡΑΤΟΥ

Έγιναν σήμερα, 28 Ιουλίου 2022, τα εγκαίνια του «ΚΔΑΠ-ΤΟ ΑΕΡΟΣΤΑΤΟ 6» της Δ.Ε Στράτου του Δήμου Αγρινίου από τον Δήμαρχο Αγρινίου Γιώργο Παπαναστασίου.

   Ένα νέο ΚΔΑΠ του Δήμου Αγρινίου εγκαινιάστηκε από τον Δήμαρχο Γιώργο Παπαναστασίου.

Το «ΚΔΑΠ-ΑΕΡΟΣΤΑΤΟ 6» της Δ.Ε Στράτου φιλοξενεί 50 παιδιά ηλικίας 5-12 ετών σε ένα σύγχρονο χώρο που τους επιτρέπει να εκπαιδευτούν και να διασκεδάσουν.

«Είμαστε ιδιαίτερα χαρούμενοι γιατί παραδίδουμε ένα ακόμη ΚΔΑΠ στους δημότες μας. Εργαζόμαστε εντατικά με στόχο να απαντάμε στις ανάγκες όλων των κατοίκων σε όλο το εύρος του Δήμου Αγρινίου. Στην προσπάθεια μας έχουμε βρει ανταπόκριση στους εργαζόμενους της ΚΟΙΠΑ, οι οποίοι μαζί με τον πρόεδρο Γιάννη Βασιλείου, στέκονται με σεβασμό στο πλευρό των οικογενειών και των παιδιών. Με συνέπεια θα συνεχίσουμε να παρέχουμε ακόμη περισσότερες υπηρεσίες στους συμπολίτες μας», ανέφερε σχετικά ο Δήμαρχος Αγρινίου Γιώργος Παπαναστασίου. Ο πρόεδρος της ΚΟΙΠΑ Γ. Βασιλείου αναφέρθηκε στις προσπάθειες των εργαζομένων και των μελών του ΔΣ : « Είναι το τρίτο ΚΔΑΠ που εγκαινιάζουμε στην τρέχουσα θητεία. Με πολύ κόπο και φροντίδα και με ίδια έσοδα δημιουργούμε συνεχώς νέες δομές για τα παιδιά μας. Θέλω να ευχαριστήσω τους κατοίκους στη Στράτο που αγκάλιασαν την προσπάθεια, τον Αγροτικό Συνεταιρισμό Στράτου για την ευγενική χορηγία και την επιχείρηση «Α. ΓΟΥΡΓΟΛΙΤΣΑΣ ΜΟΝ ΑΜΙ Α.Ε.» για τα παιχνίδια που προσφέραμε στα παιδιά».

Παρόντες στα εγκαίνια οι Αντιδήμαρχοι Θύμιος Γρίβας και Βασίλης Φωτάκης, ο αντιπρόεδρος της ΔΕΥΑΑ Κ. Κιτσοπάνος, ο αντιπρ. Της ΚΟΙΠΑ Π. Γιαννιώτης, ο πρόεδρος της Κ. Στράτου Γιώργος Γιάγκας

 

camera_altκλικ στις φωτογραφίες για μεγέθυνση

  
imageimageimageimageimageimageimageimageimageimageimageimageimageimageimageimageimageimageimageimageimageimageimageimageimageimageimageimageimageimageimageimageimageimageimageimageimageimageimageimageimageimageimage

videocamστιγμές από τα εγκαίνια...


Είπαν...

Η καλλιέργεια του μυαλού είναι τόσο απαραίτητη όσο είναι η τροφή για το σώμα μας. [Κικέρωνας]

Ξέρεις ότι...

Η συμπιεσμένη, σκαμμένη ή υγρή άμμος γίνεται στο τέλος βράχος.

Σαν σήμερα...

1922
Υπογράφεται ανακωχή με τους Τούρκους στα Μουδανιά, με την οποία τερματίζεται ο πόλεμος μεταξύ Ελλάδος και Τουρκίας.

Καιρός Windy

98.2_Loud Ραδιόφωνο

ΣΤΡΑΤΟΣ ΑΓΡΙΝΙΟΥ

Η Στράτος είναι κωμόπολη της Αιτωλοακαρνανίας δίπλα στον ποταμό Αχελώο, σε απόσταση περίπου 10 χλμ από την πόλη του Αγρινίου. Ήταν έδρα του ομώνυμου δήμου και σύμφωνα με το πρόγραμμα Καλλικράτης αποτελεί τοπική κοινότητα και έδρα της δημοτικής ενότητας Στράτου του δήμου Αγρινίου.

Βίντεο παλιό χωριό

Είναι online

Έχουμε 34 επισκέπτες συνδεδεμένους

Πρωτοσέλιδα εφημερίδων

SSLTimeout.