Επισκεφθείτε το κανάλι μας
gototopgototop
Παρασκευή, 03 Φεβρουαρίου, 2023
   
TEXT_SIZE
Stratos
elsqenfrdeit
image image image image
Αγιασμός των Υδάτων Λίμνη Στράτου 6-1-2023 Σήμερα Παρασκευή  6 Ιανουαρίου 2023, στη Λίμνη Στράτου έγινε ο καθιερωμένος Αγιασμός των Υδάτων.  Η εκδήλωση πραγματοποιήθηκε με τη συμμετοχή Επισήμων και πιστών. Με σύμμαχο τον καλό καιρό 7 νεαροί, αφηφώντας το κρύο, βούτηξαν στα κρύα νερά για να πιάσουν τον Σταυρό.  . 
Καλά Χριστούγεννα & ευτυχισμένο το 2023 Ο Πρόεδρος και το Συμβούλιο της
Κοινότητας Στράτου, σας εύχονται
Καλά Χριστούγεννα και ευτυχισμένο 2023 
Ιερά Πανήγυρις Αγίου Νικολάου Ιερά Πανήγυρις Αγίου Νικολάου - Πρόγραμμα εορτασμού 2022
Χορευτική Παράσταση - Στράτος 26/8/22, 9:00 μμ (φωτό - video) Στα πλαίσια του Διεθνούς Φεστιβάλ Παραδοσιακών Χορών που ο Δήμος Αγρινίου και η Κοινωφελής Επιχείρηση διοργάνωσαν και φέτος, την Παρασκευή 26/8/2022 παράσταση από χορευτικά τμήματα της Κροατίας, της Αλβανίας και μαθητών της κοινότητας Στράτου. 

. Τρέχουσες Ειδήσεις

Εγκαίνια Δ.Ε. Στράτου «ΚΔΑΠ- ΑΕΡΟΣΤΑΤΟ 6»

ΕΓΚΑΙΝΙΑ ΚΔΑΠ ΣΤΡΑΤΟΥ

Έγιναν σήμερα, 28 Ιουλίου 2022, τα εγκαίνια του «ΚΔΑΠ-ΤΟ ΑΕΡΟΣΤΑΤΟ 6» της Δ.Ε Στράτου του Δήμου Αγρινίου από τον Δήμαρχο Αγρινίου Γιώργο Παπαναστασίου.

   Ένα νέο ΚΔΑΠ του Δήμου Αγρινίου εγκαινιάστηκε από τον Δήμαρχο Γιώργο Παπαναστασίου.

Το «ΚΔΑΠ-ΑΕΡΟΣΤΑΤΟ 6» της Δ.Ε Στράτου φιλοξενεί 50 παιδιά ηλικίας 5-12 ετών σε ένα σύγχρονο χώρο που τους επιτρέπει να εκπαιδευτούν και να διασκεδάσουν.

«Είμαστε ιδιαίτερα χαρούμενοι γιατί παραδίδουμε ένα ακόμη ΚΔΑΠ στους δημότες μας. Εργαζόμαστε εντατικά με στόχο να απαντάμε στις ανάγκες όλων των κατοίκων σε όλο το εύρος του Δήμου Αγρινίου. Στην προσπάθεια μας έχουμε βρει ανταπόκριση στους εργαζόμενους της ΚΟΙΠΑ, οι οποίοι μαζί με τον πρόεδρο Γιάννη Βασιλείου, στέκονται με σεβασμό στο πλευρό των οικογενειών και των παιδιών. Με συνέπεια θα συνεχίσουμε να παρέχουμε ακόμη περισσότερες υπηρεσίες στους συμπολίτες μας», ανέφερε σχετικά ο Δήμαρχος Αγρινίου Γιώργος Παπαναστασίου. Ο πρόεδρος της ΚΟΙΠΑ Γ. Βασιλείου αναφέρθηκε στις προσπάθειες των εργαζομένων και των μελών του ΔΣ : « Είναι το τρίτο ΚΔΑΠ που εγκαινιάζουμε στην τρέχουσα θητεία. Με πολύ κόπο και φροντίδα και με ίδια έσοδα δημιουργούμε συνεχώς νέες δομές για τα παιδιά μας. Θέλω να ευχαριστήσω τους κατοίκους στη Στράτο που αγκάλιασαν την προσπάθεια, τον Αγροτικό Συνεταιρισμό Στράτου για την ευγενική χορηγία και την επιχείρηση «Α. ΓΟΥΡΓΟΛΙΤΣΑΣ ΜΟΝ ΑΜΙ Α.Ε.» για τα παιχνίδια που προσφέραμε στα παιδιά».

Παρόντες στα εγκαίνια οι Αντιδήμαρχοι Θύμιος Γρίβας και Βασίλης Φωτάκης, ο αντιπρόεδρος της ΔΕΥΑΑ Κ. Κιτσοπάνος, ο αντιπρ. Της ΚΟΙΠΑ Π. Γιαννιώτης, ο πρόεδρος της Κ. Στράτου Γιώργος Γιάγκας

 

camera_altκλικ στις φωτογραφίες για μεγέθυνση

  
imageimageimageimageimageimageimageimageimageimageimageimageimageimageimageimageimageimageimageimageimageimageimageimageimageimageimageimageimageimageimageimageimageimageimageimageimageimageimageimageimageimageimage

videocamστιγμές από τα εγκαίνια...


Είπαν...

Όλα τα πράγματα αρχικά ήταν ίδια μεταξύ τους .Μετά ήρθε ο νους και ξεχώρισε το ένα από το άλλο. [Αναξαγόρας]

Ξέρεις ότι...

Στην κορύφωση του Ψυχρού Πολέμου (τέλη του '60), υπήρχαν 78.000 πυρηνικά όπλα ισχύος 12,5 δισεκατομμυρίων τόνων TNT. Η ποσότητα αυτή αντιστοιχούσε σε δυόμισι τόνους πυρηνικών ανά έναν κάτοικο του πλανήτη.

Σαν σήμερα...

1823
Ένοπλες ομάδες προσβάλλουν τους Τούρκους στο δυτικό άκρο της Κρήτης.

Καιρός Windy

98.2_Loud Ραδιόφωνο

ΣΤΡΑΤΟΣ ΑΓΡΙΝΙΟΥ

Η Στράτος είναι κωμόπολη της Αιτωλοακαρνανίας δίπλα στον ποταμό Αχελώο, σε απόσταση περίπου 10 χλμ από την πόλη του Αγρινίου. Ήταν έδρα του ομώνυμου δήμου και σύμφωνα με το πρόγραμμα Καλλικράτης αποτελεί τοπική κοινότητα και έδρα της δημοτικής ενότητας Στράτου του δήμου Αγρινίου.

Βίντεο παλιό χωριό

Είναι online

Έχουμε 27 επισκέπτες συνδεδεμένους

Πρωτοσέλιδα εφημερίδων

SSLTimeout.