Επισκεφθείτε το κανάλι μας
gototopgototop
Δευτέρα, 20 Απριλίου, 2026
   
TEXT_SIZE
Stratos
elsqenfrdeit
image image image image
Περιφορά Επιταφίου 2026 Μεγάλη Παρασκευή σήμερα και οι καμπάνες χτυπούν πένθιμα σε όλη την Ελλάδα.    Με κατάνυξη έγινε την Μ. Παρασκευή, η περιφορά του Επιταφίου, καθώς η Χριστιανοσύνη πένθησε την ταφή του Ιησού Χριστού.
Ευχές για το Πάσχα Η Τοπική Κοινότητα Στράτου, σας εύχεται Καλό Πάσχα και  καλή Ανάσταση
 

     
Ναός Στρατίου Διός - Αναπαράσταση Αναπαράσταση Ναού Στρατίου Διός, μέσα από περιγραφές του Αρχαιολόγου, Ερευνητή Αναστάσιου Ορλάνδου και του έργου: "Ο εν Στράτω της Ακαρνανίας ναός του Διός".
Εορτασμός 25ης Μαρτίου - Παρέλαση Εορτασμός επετείου 25ης Μαρτίου στην Τοπική Κοινότητα Στράτου. Κατάθεση Στεφάνων στο Μνημείο Πεσόντων, στον Ι. Ν. Αγίου Νικολάου. ΠΡΩΤΗ Μαθητική Παρέλαση των Σχολικών Μονάδων της Τοπικής Κοινότητας Στράτου.

. Τρέχουσες Ειδήσεις

Απολύμανση κεντρικών σημείων χωριού 6/11/20

ΑΠΟΛΥΜΑΝΣΗ Απολύμανση έγινε σήμερα 6 Νοεμβρίου σε κεντρικά σημεία του χωριού 

( Αγροτικό Ιατρείο, Παιδικός Σταθμός , Ιερός Ναός Αγίου Νικολάου, Παιδική χαρά, Δημοτικό σχολείο και κεντρική πλατεία)

 Ακολουθούν στιγμιότυπα

 

imageimageimageimageimageimageimageimage

Είπαν...

Της παιδείας οι ρίζες είναι βέβαια πικρές, οι καρποί όμως είναι γλυκείς . [Ισοκράτης]

Ξέρεις ότι...

Το χαρτί αποτελεί περίπου το 20% του συνολικού όγκου των σκουπιδιών. Από αυτό, περισσότερο από το 90% είναι χαρτί συσκευασίας. Το τραγικό είναι ότι για το χαρτί αυτό, το οποίο συνήθως καταλήγει στις χωματερές, κόβονται κάθε χρόνο 5,3 εκατομμύρια δέντρα.

Σαν σήμερα...

1453
Ο πλοίαρχος Φλαντανέλλας εισέρχεται στον Κεράτιο κόλπο και εφοδιάζει την πολιορκούμενη Κωνσταντινούπολη.

Καιρός Windy

98.2_Loud Ραδιόφωνο

Μελωδία_FM Ραδιόφωνο

106.3_Ι.Μ.Αιτ/νίας Ραδιόφωνο

ΓλέντιFM_89.2 Ραδιόφωνο

ΣΤΡΑΤΟΣ ΑΓΡΙΝΙΟΥ

Η Στράτος είναι κωμόπολη της Αιτωλοακαρνανίας δίπλα στον ποταμό Αχελώο, σε απόσταση περίπου 10 χλμ από την πόλη του Αγρινίου. Ήταν έδρα του ομώνυμου δήμου και σύμφωνα με το πρόγραμμα Καλλικράτης αποτελεί τοπική κοινότητα και έδρα της δημοτικής ενότητας Στράτου του δήμου Αγρινίου.

Βίντεο παλιό χωριό

Είναι online

Έχουμε 108 επισκέπτες συνδεδεμένους

Πρωτοσέλιδα εφημερίδων

SSLTimeout.