Επισκεφθείτε το κανάλι μας
gototopgototop
Τετάρτη, 29 Μαρτίου, 2023
   
TEXT_SIZE
Stratos
elsqenfrdeit

Αυγουστιάτικη πανσέληνος 2015 στο Αρχαίο Θέατρο Στράτου

Αυγουστιάτικη Πανσέληνος

 Το Αρχαίο Θέατρο Στράτου ανοίγει για πρώτη φορά τις πύλες του στο κοινό και υποδέχεται υπό το ειδυλλιακό φως της πανσέληνου δυο μεγάλους καλλιτέχνες, τον Δημήτρη Παπαδημητρίου και τη Φωτεινή Δάρρα, απόψε Σάββατο 29 Αυγούστου 2015 και ώρα 9.30 μμ
 
 
 

 

 

 

 

 Basic CMYK
 κλικ για μεγέθυνση

Έπειτα από την μεγάλη συναυλία τους στην πρώτη πανσέληνο του Αυγούστου στη μαγευτική Δήλο με τη μοναδική προσέλευση κοινού και τη παρουσία τους σε αρχαιολογικούς χώρους ανά την Ελλάδα, έρχονται στο Αρχαίο Θέατρο Στράτου που ανοίγει για πρώτη φορά τις πύλες του στο κοινό σήμερα το βράδυ, Σάββατο 29 Αυγούστου 2015, ημέρα της τελευταίας πανσέληνου του καλοκαιριού.

Δυο καλλιτέχνες που αγαπά πολύ το κοινό, μοιράζονται τη σκηνή με τα τραγούδια τους καθώς και τραγούδια από την παγκόσμια μουσική σκηνή με τη δική τους καλλιτεχνική ματιά. Δύο καλλιτέχνες που όπου  βρεθούν αφήνουν τις καλύτερες αναμνήσεις.

Αναγνωρισμένη δημόσια από την Τζένη Βάνου ως η συνεχίστρια της, η Φωτεινή Δάρρα παρουσιάζει ένα ρεσιτάλ από όλο το φάσμα των σπάνιων φωνητικών δυνατοτήτων της. Μούσα του Δημήτρη Παπαδημητρίου και σύγχρονη μούσα του Μίκη Θεοδωράκη, δισκογραφική ερμηνεύτρια του Νίκου Μαμαγκάκη και του Μίμη Πλέσσα. Έχει συνεργαστεί επί σκηνής με μερικούς από τους σπουδαιότερους δημιουργούς και ερμηνευτές κερδίζοντας την αγάπη και το σεβασμό του κόσμου. Ένα πλούσιο και εξαιρετικών φωνητικών και ερμηνευτικών απαιτήσεων πρόγραμμα, που καταλήγει σε ένα συμμετοχικό γλέντι με το κοινό.

Ο Δημήτρης Παπαδημητρίου με 15 διεθνή και ελληνικά βραβεία μουσικής έχει χαρακτηριστεί ως ένας επάξιος συνεχιστής της παράδοσης των μεγάλων Ελλήνων συνθετών έχοντας κάποιους από τους σημαντικότερους δίσκους της τελευταίας 30ετίας! Έχει μελοποιήσει τους μεγάλους μας έλληνες ποιητές και στιχουργούς αποσπώντας δεκάδες βραβεία και ξεχωρίζοντας στο κοινό.

To Σάββατο, 29/8/2015  στο  Αρχαίο Θέατρο Στράτου, ο  Δημήτρης Παπαδημητρίου συνοδεύει ο ίδιος στο πιάνο τη μούσα του, Φωτεινή Δάρρα με 4μελή ορχήστρα σε δικά του τραγούδια. Θα ακουστούν και άλλα τραγούδια, ελληνικά και ξένα, με τη μοναδική πινελιά των ξεχωριστών αυτών καλλιτεχνών.

Τους συνοδεύουν επί σκηνής:

Γιώργος Παπαχριστούδη : πλήκτρα

Τεό Λαζάρου: μπάσο-τραγούδι

Γιώργος Καραγιάννης         : μπουζούκι Γιάννης Καραχάλιος: ντραμς

Μανώλης Ολλανδέζος : Ηχοληψία

Μια συναυλία που ισορροπεί την ποιότητα της δημιουργίας με τη διασκέδαση της ζωντανής ακρόασης!

ΔΙΟΡΓΑΝΩΣΗ: ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ ΠΑΙΔΕΙΑΣ & ΘΡΗΣΚΕΥΜΑΤΩΝ -ΕΦΟΡΕΙΑ ΑΡΧΑΙΟΤΗΤΩΝ ΑΙΤ/ΝΙΑΣ & ΛΕΥΚΑΔΟΣ – ΔΗΜΟΣ ΑΓΡΙΝΙΟΥ

ΕΙΣΟΔΟΣ ΕΛΕΥΘΕΡΗ

 

SSLTimeout.