Επισκεφθείτε το κανάλι μας
gototopgototop
Stratos
elsqenfrdeit

Αδέλφια από το Στράτο στο μοιραίο τρένο (ευτυχώς είναι καλά)

Δυστύχημα στα Τέμπη

Με αυτοθυσία ο 19χρονος έσπασε τα τζάμια και τραυματισμένος έβγαλε την αδελφή του και άλλους επιβάτες. Νοσηλεύονται στη Λάρισα.

Δυο αδέρφια από τη Στράτο Αγρίνιου, που διέμεναν μέχρι πριν απο λίγα χρόνια στο χωριό, βρίσκονται στη λίστα των τραυματιών του προχθεσινού τραγικού δυστυχήματος στα Τέμπη.

Τα παιδιά διαμένουν στην Αθήνα με την οικογένεια τους τα τελευταία χρόνια και την Τρίτη 28 Φεβρουαρίου επιβιβάστηκαν στο μοιραίο τρένο και στο τρίτο βαγόνι, ώστε να μεταβούν στη Θεσσαλονίκη όπου σπουδάζουν. Στη Νομική η 21χρονη και στο Βιολογικό ο 19χρονος αδελφός της.

Τη στιγμή του δυστυχήματος βρίσκονταν στο βαγόνι τους και σύμφωνα με πληροφορίες κατάφεραν να σπάσουν τα τζάμια και να εξέλθουν τραυματισμένα. Ο 19χρονος μάλιστα φέρει τραύματα από τα γυαλιά που έσπασε και κατάφερε να βγάλει τόσο την αδελφή του, όσο και άλλους επιβάτες.

Μεταφέρθηκαν λίγο μετά την τραγωδία, στο Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο της Λάρισας. Η 21χρονη και ο αδελφός της νοσηλεύονται, με την κατάσταση τους να μην εμπνέει ανησυχία.Στο πλευρό τους βρίσκονται οι γονείς του που μετέβησαν από την Αθήνα στη Λάρισα. Ενημερώθηκαν από τηλεφωνήματα των παιδιών τους για το τραγικό συμβάν και αμέσως έσπευσαν κοντά τους.

Αναμένεται μάλιστα όταν πάρουν εξιτήριο να μεταβούν στην Αθήνα. Όπως είναι φυσιολογικό, βρίσκονται σε κατάσταση σοκ και λαμβάνουν τη φροντίδα που απαιτείται.

[πηγή: agriniopress]

 
SSLTimeout.